Nuits Blanches

Rotterdam - Nederland

Click an image for an enlargment or to start a slideshow.

Hotel Star Qualification: 

Nuits Blanches is een Designershotel dat alleen geopend is gedurende het Internationale Film Festival Rotterdam 2006. Een unieke gelegenheid om uniek te overnachten op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari en vrijdag 3 en zaterdag 4 februari. Nuits Blanches is de ideale plek voor goed, intiem en authentiek overnachten. Nuits Blanches is altijd op zoek naar de toegevoegde waarde van het elders zijn in de nabijheid van gelijke denkers en doeners. Tijdens het Film Festival Rotterdam wordt er bezit genomen van een gedeelte van Het Groot Handelsgebouw, een monumentaal jaren 50 pand direct naast het centraal station van Rotterdam. De finishing touch van het Film Festival Rotterdam 2006 bevindt zich op de 5e verdieping in de Nuits Blanches Lobby dit alles met een magnifiek uitzicht over sprankelend Rotterdam. In je 2 persoonsunit die is ingericht met de super kwaliteit van Coco-Mat bed- en linnengoed, en welke is afgescheiden van de andere units door gordijnen, zul je beter slapen dan de schone slaapster.

Surroundings: Nuits Blanches biedt een toplokatie op nog geen 500 meter afstand van het bruisend hart van het filmfestival met een magnifiek uitzicht over sprankelend Rotterdam. Parkeergarage aanwezig en 1 minuut lopen van het Centraal Station.

Adress: Stationsplein 45 (hoofdingang) naast Restaurant "Engels"

Click here for a map with the surroundings of the hotel.

Check-in starting from: 15:00 - 19.00 hours
Check-out before: 12:00 hours

Cancellation policy: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomstdatum.

Roomtype & Packages Maximum
Persons
Price starting from per room, per night  
unit in slaapgelegenheid prijs per persoon1€ 65,00

Wining & Dining: De lobby van Nuits Blanches is de ideale plek voor een drankje, een midnight tea. Ook kun je hier heerlijk onderuit gezakt met medebezoekers van het Filmfestival de dag door spreken onder het genot van 20 minute movies. Met het picknickontbijt van PROEF heb je de beste start voor een nieuwe dag in bruisend Rotterdam.

Facilities of the hotel: Betaalde parkeergelegenheid, Bar, Rookvrije kamers, Kamers / voorzieningen voor gehandicapten.

Activities:

Services:

Location/Situation: Stadscentrum, op nog geen 500 meter van het filmfestival.

Travel information: Bekijkt u de kaart voor de exacte ligging van het Groot Handelsgebouw.

info@trendy-hotels.com |  Sitemap